Официальный представитель брендов: Lavazza, Bonomi, illy, AltHaus. Профессиональное кофейное оборудование. На рынке с 2005 года.

Замовлення та консультації: 

050-343-12-15

м. Харків, Майдан Героїв Небесної Сотні, 22А 

м. Харків, вул. Євгена Єніна, 3Б (ТИМЧАСОВО ЗАЧИНЕНО)

 

 

 

 

Корзина пуста
 
  • Главная
  • Тренінг-центр "Базовий Курс Бариста"

Тренінг-центр "Базовий Курс Бариста"

 

Навчальний центр: "Базовий курс бариста"

Спеціальність: Бариста

Проводиться: з 1 березня 2017 року

Вартість: 3500 грн

Максимальна кількість учасників: 7

 

Всім учасникам, які успішно завершили навчання, надається працевлаштування у закладах м.Харкова відповідно до обраної спеціальності бариста!

 

З питань організації та розкладу тренінгів звертайтесь за телефонами

050-343-12-15 (с 10:00 до 17:00)

Почта: barin.kh.ua@gmail.com

 

Переваги:

  •     Новий професійний рівень.
  •      Нові можливості для зростання та розвитку у своїй діяльності.
  •      Група не більше 7-ми людей. Кожен учасник може відразу після теорії спробувати все практично.

Цілі та завдання курсу:

  • Підвищити рівень професіоналізму в HoReCa у сегменті кави.

  • Розширити кругозір учасників у сфері кави.

  • Дати максимально повну інформацію про властивості кави, способи приготування, переваги того чи іншого сорту.

  • Навчити обслуговуючий персонал грамотно спілкуватися з кожним гостем.

  • Допомогти учасникам курсу перетворити теорію на практику.

На тренінгу ви дізнаєтесь:

  • У яких країнах росте кава.

  • Чим відрізняються одні сорти від інших, у чому перевага того чи іншого.

  • Як відрізнити хорошу каву від поганої на вигляд, смаку, аромату. 

  • Як приготувати справжній еспресо та інші напої на основі еспресо.

  • Як уміло спілкуватися з гостем, щоб він мав бажання завжди приходити до вашого закладу.

  • Як підібрати каву для кави. 

  • Для чого призначені бленди та моносорти.

  • Як зробити з кави шедевр. 

  • Як опанувати мистецтво латте-арт.

Програма базового курсу баріста

Перше заняття

  • Знайомство. Коротко про курс, структура та цілі.

  • Баріста - введення в спеціальність.

  • Вимоги до бариста

  • Посадові обов'язки баріста. Чек-лист бариста.

  • Корпоративна культура Стандарти закладу.

  • Етикет та психологія спілкування. Правила та порядок обслуговування гостей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друге заняття

  •  Кава. Поняття, історія, географія, філософія кави.

  •  Класифікація кави.

  •  Від кавового зерна до обсмажування.

  •  Види обсмажування.

  • Демонстрація різних сортів кави — кава зелена та кава обсмажена.

  • Моносорту та бленди.

  •  Кава без кофеїну. Чому він має бути в меню?

  •  Запитання-відповіді.

   

 

 

 

 

 

 

 

Третє заняття

  •  Кав'ярні та їх види.

  •  Метод еспресо.

  •  Особливості роботи з кавоваркою. Аксесуари баріста.

  •  Налаштування кавомолки. Помел, його види в залежності від способу приготування.

  • Демонстрація кави різного ступеня помолу.

  •  Техніка емульгування молока.

  •  Майстер-клас/Практика приготування еспресо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Четверте заняття

  • Організація робочого місця. Устаткування кава-бару. 

  • Кавове меню. Приготування кави (8 основних напоїв меню на основі еспресо)

  • Майстер-клас/Практика. Робота з молоком, приготування капучіно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П'яте заняття

  •  Класифікація та види алкогольних напоїв.

  •  Опис та характеристики алкогольних напоїв Міксологія.

  •  Методи приготування коктейлів.

Шосте заняття

  •  Класифікація кавових коктейлів.

  •  Кавові алкогольні та безалкогольні, гарячі та холодні коктейлі.

  •  Майстер-клас із приготування кавових коктейлів.

  •  Основи Лате-арт.

Сьоме заняття

  • Альтернативні та домашні методи приготування кавових напоїв.                               

  • Кавові напої (made home/proff, класика/гастро)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Восьме заняття

  • Практика (робота з молоком, приготування кавово-молочних напоїв) 

  • Робота над помилками. 


Підготовка до заліку. 

Залік

 

 

Нові можливості для зростання та розвитку у своїй діяльності.